Wednesday, June 20, 2012

Terima Komisen Ke 2 Dari PPL Lambat Pancut

Pagi ni masih berkesempatan lagi nak update komisen yang saya terima untuk bulan Jun 2012. Kali ni komisen yang saya terima dari program PPL LambatPancut.com. Niche untuk PPL ni memang agak berat untuk dipromosikan sebab berkaitan dengan seks. Rasa macam malu nak share kat Facebook, Twitter atau forum. Tapi kena berpegang pada pepatah Melayu, "sharing is caring". Haha. 

Komisen kali ni tak banyak macam komisen yang pertama. Sekurang²nya lepas duit milo ais kat kedai mamak.Ada yang tanya berguna ke panduan ni? jawapan yang saya boleh bagi, memang tersangat berguna kepada kaum lelaki. Seperti yang kita tahu, lelaki cenderung untuk mengalami orgasm lebih cepat dari perempuan. Biasanya lelaki apabila melakukan hubungan seks akan mengalami ejakulasi lima hingga sepuluh minit pertama manakala masa purata bagi perempuan adalah sepuluh hingga lima belas minit.


Di sebabkan itu permainan foreplay adalah penting supaya wanita akan terangsang sepenuhnya apabila anda mula melakukan hubungan seks dan mereka cenderung untuk mengalami orgasm lebih awal dari anda.


Namun, ada juga perempuan yang memang liat untuk mengalami orgasm sehingga mengambil masa lebih 30 minit untuk mereka mengalami orgasm. Ini terjadi mungkin di sebabkan memang sifat wanita itu memang susah untuk mengalami orgasm. Untuk memberi kepuasan pada pasangan anda, entri kali ini saya akan kongsikan lima cara berkesan untuk anda tahan lebih lama di ranjang.

1. Timing rangsangan

Bermain masa dengan ejakulasi anda. Apabila anda terasa ingin mengalami orgasm, anda tarik zakar anda dari vagina dan biarkan ketegangan orgasm berkurangan. Untuk elakkan pasangan anda hilang sensasinya, anda undur zakar anda dan ubah pada posisi yang lain pula.


Anda juga boleh meramas buah dada pasangan anda dan mencium bahagian G-Spot atau mejilat biji kelentit sambil mengurangkan ketegangan orgasm anda. Selepas beberapa ketika, anda teruskan kembali persetubuhan dengan pasangan anda.

2. Posisi seks yang membolehkan anda meletakkan zakar anda lebih dalam di dalam vagina pasangan andaCara kedua adalah memastikan zakar anda boleh menjolok vagina pasangan anda lebih dalam lagi. Salah satu caranya adalah melalui posisi duduk di mana perempan meluruskan kakinya dan anda bersetubuh sambil duduk. Masukan zakar dalam ke lubang vagina akan merangsang pasangan anda untuk mengalami orgasm lebih cepat dari anda.

3. Pakai kondomCara ini mungkin anda tidak akan ikut tetapi ia berkesan untuk memanjangkan masa di ranjang. Pemakaian kondom menyebabkan zakar anda tidak mudah terangsang anda akan bertahan dengan lebih lama.

4. Melancap atau blowjob sebelum bersetubuhAnda boleh melancap sebentar di bilik air sebelum bersetubuh. Ejakulasi kedua selalunya akan mengambil masa yang agak lama untuk keluar. Selain melancap, anda juga boleh minta pasangan anda untuk blowjob zakar anda sehingga keluar air mani.

5. Tukar rentakApabila anda rasa ingin keluar tetapi pasangan anda belum, anda boleh memperlahankan kayuhan zakar anda. Lakukan tujahan laju dan perlahan secara berselang seli. Apabila anda sudah rasa ok, anda lajukan kembali rentak persetubuhan anda.

Untuk tips seterusnya yang lebih 'advance', anda boleh download ebook percuma bagaimana anda boleh lambatkan pancutan air mani anda dengan mudah. 


Klik Sini Untuk Ke Laman Web Lambat Pancut

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

0 comments:

Post a Comment