Wednesday, August 15, 2012

Terima Komisen Ke 4 Dari Says

Salam Ramadhan untuk semua. Pagi ni masih berkesempatan lagi nak update blog ni walaupun sibuk dengan persiapan untuk hari raya yang akan tiba tak lama lagi. Nak cerita banyak pun tak guna sebab korang pun dah tahu apa perkongsian kali ini berdasarkan tajuk. So kat bawah ni saya tunjukkan bukti komisen ke 4 yang tak seberapa saya terima dari Says

Request - 23hb Julai 2012


Verified - 9hb Ogos 2012


Received - 13hb Ogos 2012

Amacam? Terbukti kan? Oke lah. Tak lupa juga nak ucapkan tahniah kepada Fatin Diana yang baru lepas anjurkan give away. Hope lepas ni buat lagi. Boleh tahan ramai yang join tu. Hehe. Kepada yang masih belum join Says, sila klik link di bawah.



--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------

2 comments:

  1. wah! untung la. rasa macam nak cashout la pula. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lha untung sangat..cer try cashout..huhu..

      Delete